Updates Transport & Logistiek

Online versie / afmelden
van oers
 
Nieuwsbrief
september 2018
Het laatste Transport & Logistiek nieuws
Subsidieregeling voor advies over Brexit
Indien u zaken doet met het Verenigd Koninkrijk dan is het handig om te weten of u ook te maken krijgt met de gevolgen van Brexit.

Vul de Brexit Impact Scan in en kom erachter of u hinder zal ondervinden van de gevolgen. Indien dit zo is, dan kunt u een Brexit-voucher aanvragen. U krijgt daarmee subsidie voor deskundig advies over de gevolgen van Brexit voor uw onderneming. Deze voucher kunt u onder andere bij de specialisten van Van Oers inleveren.
Lees meer
 
De transportsector en overgangsrecht verordening sociale zekerheid
Bij grensoverschrijdend werken en ondernemen speelt de vraag in welk land de inkomsten belastbaar zijn. Daarnaast is van belang in welk land men sociaal verzekerd is. Sociale verzekeringen zijn verzekeringen die zorgen voor inkomsten of tegemoetkomingen in bepaalde situaties, zoals een werkloosheidsuitkering en/of een vergoeding van ziektekosten. Voor deze sociale verzekeringen moeten ook premies worden afgedragen.

Om te bepalen in welke lidstaat men sociaal verzekerd is (en dus sociale verzekeringspremies moeten worden afgedragen), is een verordening opgesteld: de Europese Verordening 883/2004. Deze verordening heeft per 1 mei 2010 de oude verordening (Europese Verordening 1408/71) vervangen.
Lees meer
Innovatie & Technologie in Transportmanagement
Ons transportteam was deze zomer aanwezig bij het Innovatie & Technologie in Transportmanagement event. Een inspirerende dag waar we veel wijzer zijn geworden van de huidige stand van zaken. We lichten de highlights voor u toe.
Lees meer
 
Transportseminar
Woensdag 21 november organiseert Van Oers Accountancy & Advies in de avond een interessant transportseminar met als thema 'Midden in de dynamiek'. U staat als logistiek ondernemer midden in een zeer dynamische sector. Op alle gebieden volgen de ontwikkelingen elkaar zeer snel op. Waar staan die ontwikkelingen op dat moment en hoe kunt u er op anticiperen? Dat gaan we samen met u bespreken tijdens het seminar.

Daarnaast is het transportseminar de ideale gelegenheid om andere transportondernemers te ontmoeten en om ervaringen te delen.

De officiële uitnodiging volgt nog. 
Wilt u meer informatie?
Demis van Loenhout 
Manager Accountancy
 
Anja Vriends

Belastingadviseur

 
Wendy Emmerik

Sr. medewerker Accountancy
 
Rozanne Bakker

Medewerker Accountancy
Wilt u de transportmailing niet meer ontvangen? Dan kunt u zich zowel boven- als onderaan deze mailing afmelden.
www.vanoers.nl
Vestigingen in:
Breda
Oosterhout
Roosendaal
Etten-Leur
Zundert
 
Linkedin   Facebook   Twitter   Mail
Van oers